Verzoek tot delen ingevulde Rekentool ZK Vergoeding Taakdelegatie 2024/2025

Oproep voor collega-praktijkhouders met Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar, deel je gegevens van de ingevulde rekentool Vergoeding Taakdelegatie 2024/2025 met DBH

Als Zilveren Kruis jouw preferente zorgverzekeraar is graag even aandacht voor het volgende:

Zilveren Kruis heeft in verband met het nieuwe contract de ‘Rekentool Vergoeding Taakdelegatie 2024-2025’ gepubliceerd. Hiermee moet duidelijk worden hoeveel geld ter beschikking komt voor de POH-S in jouw praktijk. Bij het vorige contract dreigde de financiële voorziening voor de POH-S drastisch te worden gekort, De Bevlogen Huisartsen (DBH) heeft hiertegen met succes tegen geprocedeerd, de bezuiniging van circa 120 miljoen op de POH-S gelden werd alsnog helemaal teruggedraaid.

Vanwege deze voorgeschiedenis wil DBH voorkomen dat de financiering van POH-S-gelden weer discussie op gaat leveren. Om een goed beeld te krijgen willen we alle collega’s die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben vragen de rekentool in te vullen en met DBH te delen. Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Als er weer een duidelijke vermindering van de financiële vergoeding voor de praktijkondersteuner dreigt, dan kunnen we proberen dat tijdig bij te sturen.

Stuur uw ingevulde ‘Rekentool Taakdelegatie 2024’ als bijlage per email o.v.v. de naam van de praktijk z.s.m. op naar bestuur@debevlogenhuisartsen.nl, maar uiterlijk voor 18 oktober 2023. https://www.zilverenkruis.nl/zorgaanbieders/zorgsoort/huisartsenzorg/rekentools Wederom heel veel dank!

De Bevlogen Huisartsen willen dat huisartsen de ruimte hebben om goede zorg te leveren en het vertrouwen krijgen om te doen wat het beste is voor de patiënt. Dit doen we door zowel zorgverzekeraars als politiek te beïnvloeden. Steun ons en word donateur.

Vorige
Vorige

Kostenonderzoek DBH 2022 en rechtszaak NZA Tariefbeschikking aangehaald in column van Danka Stuijver in Medisch Contact

Volgende
Volgende

De Bevlogen Huisartsen hebben de resultaten van het DBH kostenonderzoek ingediend bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven